Potrebno je:
Za prvi fil:
300 gr zamrznutih malina
200 gr šećera
1 dcl vode
2 kašike gustina
Za drugi fil:
700 gr kisele pavlake
200 gr šećera
300 gr čokoladne mlevene plazme
Za treći fil:
300 gr krem šlaga u prahu
4 dcl gazirane vode
Potrebno je još:
500 gr keksa petiti beurre
2 dcl mleka
Priprema:
Pripremiti fil prvi:
U posudu staviti maline i šećer pa prokuvati 2-3 minuta.
Umutiti gustin i vodu dodati malinama i kuvati dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi.
Pripremiti fil drugi:
Pomešati kiselu pavlaku sa šećerom i ostaviti 15 minuta da stane da se šećer istopi, mešajući povremeno.
Dodati 300 g čokoladne mlevene plazme.
Sve skupa dobro izmešati.
Pripremiti fil treći:
Umutiti 300 g šlaga sa 4 dl gazirane vode.
Filovati:
Red keksa (20×30 cm), prethodno potapan u mleko, fil prvi, fil drugi, fil treći, red keksa, fil prvi, fil drugi, fil treći.
Kolač išarati istopljenom čokoladom.