Potrebno je:
Za sloj prvi:
1 litar vode
200 gr šećera
2 pudinga od vanile
300 gr keksa
Za sloj drugi:
1 litar vode
200 gr šećera
2 pudinga od maline
300 gr keksa
Za sloj tri:
200 gr šlag krema u prahu
2 dcl mleka
200 gr kisele pavlake
300 gr malina
3- 4 kašike šećera
Priprema:
U posudu staviti 8 dcl vode i 200 gr šećera, staviti da se kuva.da se šećer istopi, pa dodati 2 pudinga od vanile izmešana sa 2 dcl vode. Kuvati da se zgusne.
U toplu masu dodati 300 gr izlomljena keksa.
Masu izmešati i toplu staviti u kalup za tortu sa obručem veličine prečnika 26 cm.
U posudu staviti 8 dcl vode i 200 gr šećera, staviti da se kuva da se šećer istopi, pa dodati 2 pudinga od maline izmešana sa 2 dcl vode. Kuvati da se zgusne.
U toplu masu dodati 300 gr izlomljena keksa.
Masu staviti preko prve mase u kalupu.
Ostaviti da se ohladi pa staviti šlag sa malinama.
Umutiti 200 gr šlag krema sa 2 dcl mleka, dodati 200 gr kisele pavlake i 300 gr malina. Varjačom izmešati maline sa šlagom paziti da se maline mnogo ne usitne.
Premazati preko drugog sloja torte. Ukrasiti tortu sa malinama i istopljenom čokoladom.