Potrebno je:
600 gr svinjskih krmenadli
2 kašike ulja
1 kašika balsamico sirćeta
so, mleveni biber
2 prstohvata ruzmarina
1 kašika paradajz pirea
1 kašičica senfa
2 dcl vode
1 kašika gustina
Priprema:
Krmenadle posoliti i dodati mlevenog bibera, 2 kašike ulja, 1 kašiku sirćeta, 2 prstohvata ruzmarina, izmešati i da stane 30 minuta.
Pržiti krmenadle u ekspres loncu sa jedne i druge strane da porumene. Izmešati 1 kašičicu senfa, 1 kašiku paradajz pirea, ostatak marinade, 2 dcl vode, preliti krmenadle zatvoriti lonac i kad počinje para da izlazi kuvati 20- 30 minuta.
Otvoriti lonac, uzeti malo sosa iz krmenadli izmešati sa 1 kašikom gustina vratiti u lonac i kuvati 2 minuta da se malo sos zgusne.